Ontspannen sfeer

Implantoloog NVOI

In de praktijk voor tandheelkunde en implantologie Almere heerst een ontspannen sfeer. We hebben een gezellig team met mensen die weten wat ze aan elkaar hebben. Dat u zich ook bij de tandarts op uw gemak moet voelen staat voor ons centraal.

Ons team bestaat uit tandarts-implantoloog René van Gelder, drie assistentes en tandprotheticus Simon Pleijsant.

De implantoloog is een tandarts met jarenlange ervaring op het gebied van de orale implantologie en is geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI). René van Gelder staat als implantoloog ingeschreven in het register van de NVOI (BIG-registratienummer: 19021061502).


René van Gelder, tandarts-implantoloog

René van Gelder

Implantaten hebben de toekomst

"Het mooie van implantaten is, dat je de naburige tanden niet hoeft te beschadigen, zoals bij een traditionele brug. En het bot rondom het implantaat blijft behouden zodat er op termijn geen onnodig botverlies plaats vindt, wat bij een kunstgebit onherroepelijk gebeurt."

Yvonne Bink, assistente

Yvonne Bink

Zorgzaam

"Uw gebit is onze zorg."

Marga Verdegem, preventieassistente

Marga Verdegem

Aandacht geven

"Als preventieassistente vind ik het ondersteunen van patiënten om aandacht te geven aan de mondverzorging mijn belangrijkste taak."

Simon Pleijsant, tandprotheticus

Simon Pleijsant

Mooi eindresultaat

"Sinds juli 1997 ben ik afgestudeerd als tandprotheticus aan de Hogeschool van Utrecht en als zodanig werkzaam in Almere.
Door mijn ruime behandelervaring en mijn tandtechnische achtergrond ben ik gespecialiseerd in het aanmeten van volledige protheses,
klikprotheses en gedeeltelijke protheses. Ik heb een luisterend oor en probeer in samenspraak een mooi eindresultaat te bewerkstelligen. Ik ben op dinsdag aanwezig in Almere."

Linda van Minnen, balie-assistente

Linda van Minnen

Persoonlijke aandacht

"Elke patiënt verdient persoonlijke aandacht, niet alleen in de stoel, maar ook aan de telefoon en aan de balie.
Het is belangrijk dat iedereen met een glimlach en een tevreden gevoel de praktijk verlaat."