Tarieven

De UPT tarieven staan beschreven in de tariefbeschikking van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) Voor meer informatie kunt u kijken op de patiënten website (www.allesoverhetgebit.nl) of op de website van de NZA (www.nza.nl).

> Onze meest actuele lijst van meest voorkomende handelingen met bijbehorende prijzen.

> Onze actuele betalingsvoorwaarden.

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.
> Meer informatie over de betalingsprocedure van Infomedics.

Vergoedingen

De vergoedingen die voor tandheelkundige behandelingen en implantaten worden gegeven verschillen per ziektekostenverzekeraar. U kunt dit nalezen in uw polisvoorwaarden of contact opnemen met uw verzekeraar.

Onder de basisverzekering vallen de volgende patiënten c.q. behandelingen: de jeugd tot 18 jaar, de overkappingsprothese en de prothese.
De overige tandheelkundige behandelingen vallen onder de aanvullende verzekering.

De kosten van implantaten zijn van verschillende factoren afhankelijk zoals van het aantal benodigde implantaten, de hoeveelheid bot dat aanwezig is, de tijdelijke voorziening die gewenst is en uiteraard van de suprastructuur (de kroon, brug of het gebit).

Gedegen vooronderzoek is daarom nodig om een zinvolle schatting van de kosten te kunnen geven. U wordt daarover ingelicht tijdens het informatieconsult en ontvangt een begroting van de behandeling die met u wordt besproken.