De praktijk

Mensen helpen bouwen aan een gezonde mond

De praktijk voor tandheelkunde en implantologie Almere is er op gericht om mensen te helpen. Wij geloven dat een mooi en gezond gebit voor iedereen is weggelegd en willen u daarbij graag behulpzaam zijn.

Een beter leven met mooie tanden

Wij werken aan goed verzorgde tanden en kiezen, want wij vinden dat eten, lachen en spreken voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn.

Er zijn tegenwoordig allerlei mogelijkheden om uw gebit mooier en gelijkmatiger te maken. De kleur, vorm en stand van de tanden kunnen zo worden aangepast dat ze op een natuurlijke wijze bij u passen.

Ruimte voor een gaaf gebit

Als u één, enkele of al uw tanden en kiezen mist, kunnen implantaten een goede oplossing voor u zijn. Een implantaat is eigenlijk een vervanging van de tandwortel (een holle cilinder van titanium) die in uw kaak vast groeit en waarop een kroon, brug of kunstgebit wordt gezet. 
U wilt toch ongegeneerd kunnen praten en alles kunnen eten wat lekker is? En natuurlijk hecht ook u aan een stralende lach!

De hele behandeling in dezelfde hand

Wij implanteren waar nodig en verzorgen ook de voorziening die op het implantaat komt: de kroon, de brug, de boven- en/of onderprothese. Zo blijft het werk in één hand en hebben wij de controle over het eindresultaat. Als patiënt heeft u daar baat bij.

Kwaliteitsregister Tandartsen

Implantologie Almere is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.

NVOI Implantoloog

René van Gelder is ingeschreven in het register van de Nederlandse Vereniging van Orale Implantologie. BIG-registratienummer: 19021061502.

René van Gelder

Ontspannen sfeer

In de praktijk voor tandheelkunde en implantologie Almere heerst een ontspannen sfeer. We hebben een gezellig team met mensen die weten wat ze aan elkaar hebben. Dat u zich ook bij de tandarts op uw gemak moet voelen staat voor ons centraal.

Het team

Ons team bestaat uit tandarts-implantoloog René van Gelder, vier assistentes en tandprotheticus Simon Pleijsant.

Tandarts implantoloog René van Gelder heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van de orale implantologie en is geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI).